AFTEN

VI ELSKER AT FEJRE JULEN PÅ THEO

JULEN 2022

Vi glæder os til at byde indenfor til julen på THEO vi har sammensat en udsøgt julemenu af de bedste råvarer, både til frokost og til aften.

Årets julefrokoster starter 15. november på THEO, og bordreservation er en god idé

Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul, og vi glæder os til at fejre den med jer i restauranten

Se vores menuer til frokost og aften nedenunder

Julefrokost menu serveres til frokost mellem 12 og 16

Aftenmenu serveres fra kl. 17.00

Theo aften julemenu

Fra 15. november 2022

7 serveringer // 425

Alle 3 snacks pr. person // +75

Tilføj et glas bobler // +100

Theos signatur tatar på rå okse fra Himmerland med syltede svampe, romesco, svampestøv og ristet gær

Stracciatella fra La Treccia med 10 års blommebalsamico og endive

Saltet torsk med yuzu kosho, glaskål, koriander og hvide ribs

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian

Grillet jomfruhummer på enebær med gulerødder, ingefær og hasselnødder

Kuller stegt på brød med vinterspinat, blåmuslinger og sauce på purløg

eller

Grillet ribeye med rødbeder, varme krydderier og pebersauce // + 100

Pære med saltet karamelskum og is på mørk chokolade og hasselnødder

Vinmenu 4 glas // 325

Juicemenu 4 glas // 175

Theo “Grøn” juleMmnu

7 grønne serveringer // 425

Stracciatella fra La Treccia med 10 års blommebalsamico og endive

Beder og butternut squash med solbær og tagetes

Tynde skiver af glaskål med med yuzu kosho, koriander og hvide ribs

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian

Gulerødder, ingefær, hasselnødder og enebær

Stegt blomkål med sumak, grov spinat og sauce på vesterhavsost

Kirsebær sorbet med syltede kirsebær, bagt mælkechokolade og creme anglaise på tonkabønner

Vinmenu 4 glas // 325

Juicemenu 4 glas // 175

Theo frokost julemenu

Fra 15. november 2022

3 retter // 325

Theos signatur tatar på rå okse fra Himmerland med syltede svampe, romesco, svampestøv og ristet gær

Kuller stegt på brød med vinterspinat, blåmuslinger og sauce på purløg

eller

Grillet ribeye med rødbeder, varme krydderier og pebersauce // + 100

Pære med saltet karamelskum og is på mørk chokolade og hasselnødder

Vinmenu 3 glas // 225

Juicemenu 3 glas // 135

Filtreret vand ad libitumm/u brus // pr. pers. 25

VINKORT
DRIKKEKORT
BOOK BORD