AFTEN

VI ELSKER AT FEJRE JULEN PÅ THEO

JULEN 2022

Vi glæder os til at byde indenfor til julen på THEO vi har sammensat en udsøgt julemenu af de bedste råvarer, både til frokost og til aften.

Årets julefrokoster starter 15. november på THEO, og bordreservation er en god idé

Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul, og vi glæder os til at fejre den med jer i restauranten

Se vores menuer til frokost og aften nedenunder

Julefrokost menu serveres til frokost mellem 12 og 16

Aftenmenu serveres fra kl. 17.00

Theo aften julemenu

Fra 15. november 2022

7 serveringer // 400

Alle 3 snacks pr. person // +50

Tilføj et glas bobler // +100

Theos signatur tatar på rå okse fra Himmerland med syltede kantareller, romesco, svampestøv og ristet gær

Stracciatella fra La Treccia med 10 års blommebalsamico og endive

Saltet torsk m. yuzu kosho, glaskål, koriander og hvide ribs

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian

Grillet jomfruhummer på enebær med gulerødder, ingefær og hasselnødder

Kuller stegt på brød med vinterspinat og sauce på purløg

eller

Grillet oksemørbrad med rødbeder, varme krydderier og pebersauce // + 100

Kirsebær sorbet med bagt mælkechokolade og tonka skum

Vinmenu 4 glas // 295

Juicemenu 4 glas // 175

Theo “Grøn” juleMmnu

7 grønne serveringer // 400

Stracciatella fra La Treccia med 10 års blommebalsamico og endive

Bagte små tomater med salvie og kapers

Tynde skiver af glaskål med med yuzu kosho, koriander og hvide ribs

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian

Stegte kantareller, vesterhavsost og sauce på Karl Johan

Kål “terrine”, tørret sorte oliven, pistacie og sauce på olivenolie

Pære m. saltet karamelskum og is på mørk chokolade og hasselnødder

Vinmenu 4 glas // 295

Juicemenu 4 glas // 175

Theo frokost julemenu

Fra 15. november 2022

3 retter // 325

Theos signatur tatar på rå okse fra Himmerland med syltede kantareller, romesco, svampestøv og ristet gær

Kuller stegt på brød med vinterspinat og sauce på purløg

eller

Grillet oksemørbrad med rødbeder, varme krydderier og pebersauce // + 100

Kirsebær sorbet med bagt mælkechokolade og tonka skum

Vinmenu 3 glas // 225

Juicemenu 3 glas // 135

Filtreret vand ad libitumm/u brus // pr. pers. 25

VINKORT
DRIKKEKORT
BOOK BORD