FROKOST

Theo frokost Menu

3 retter // 300

Havtaske, løg og hyldeblomst fra sommeren 2021

Grillet dansk okse “onglet” med porre og sauce på piment og røget marv

“Københavnerstang sundae” – Vaniljeis, karamelliseret ananas, brændte mandler og karamel sovs

Vinmenu 3 glas // 225

Juicemenu 3 glas // 135

Theo grøn frokost Menu

3 retter // 300

Grillet pak choi, løg og hyldeblomst fra sommeren 2021

Blomkål stegt med aromatiske urter, med trøffelpure og ristede hasselnødder fra Piemonte

“Københavnerstang sundae” – Vaniljeis, karamelliseret ananas, brændte mandler og karamel sovs

Vinmenu 3 glas // 225

Juicemenu 3 glas // 135

Snacks

Grønne oliven med citrus fra Sicilien // 35

Skagenskinke, grillet brød og røget vesterhavs ost (4 stk) // 65

Krustade med 12 mdr havgus og trøffel (4 stk) // 65

Små retter 

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian pr. person // 25

Stracciatella med grillet græskar fra Kiselgården og citron // 55

Ceviche af helleflynder fra Glitne med bergamotte, glaskål og chili // 95

Tatar på rå okse fra Grambogård med piment D’Espelette og brøndkarse // 125

Havtaske, løg og hyldeblomst fra sommeren 2021 // 125

Større retter

Blomkål stegt med aromatiske urter, med trøffelpure og ristede hasselnødder fra Piemonte // 175

Grillet dansk okse “onglet” med porre og sauce på piment og røget marv // 195

Stegt kuller, luftig svampe sauce og knoldselleri fra Kiselgården // 255

Marmoreret dansk ribeye med urtet kartoffelpure og pebersauce // 300

Sødt og ost 

Bagt blommesorbet med espressosirup og kakao // 100

“Københavnerstang sundae” – Vaniljeis, karamelliseret ananas, brændte mandler og karamel sovs // 100

Theos osteservering på Lihmskov Extra 24 mdr. og trøffel  // 120

Chokolade toffee // 35

VINKORT
DRIKKEKORT
BOOK BORD