FROKOST

Theo frokost Menu

3 retter // 300

Theos signatur tatar på rå okse fra Grambogård med Piment D’Espelette og syltet salatløg

Skindstegt kulmule, grønne asparges, hjertesalat, og muslingsauce

Rabarbersorbet, mandelkage og luftig ymer

Vinmenu 3 glas // 225

Juicemenu 3 glas // 135

Filtreret vand ad libitumm/u brus // pr. pers. 25

Theo grøn frokost Menu

3 retter // 300

Bagte små nye tomater, romesco sauce, salvie og kapers

Grillet hvide asparges, nye ærter, malt og sauce på strandkamille

Yoghurtsorbet, hvid chokolade, mynte og lakrids

Vinmenu 3 glas // 225

Juicemenu 3 glas // 135

Filtreret vand ad libitumm/u brus // pr. pers. 25

VINKORT
DRIKKEKORT
BOOK BORD