FROKOST

Snacks

Grønne oliven med citrus fra Sicilien // 35

Friterede østerhatte med hoisin og lime (4 stk.) // 65

Shiso og Löjrom (4 stk) // 65

Retter

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian // 45

Theos signatur tatar på rå okse fra Himmerland med syltede svampe, romesco, svampestøv og ristet gær // 110

Beder og butternut squash med solbær og tagetes // 110

Stegt blomkål med sumak, grov spinat og sauce på vesterhavsost // 185

Kuller stegt på brød med vinterspinat, blåmuslinger og sauce på purløg // 185

Grillet ribeye med rødbeder, varme krydderier og pebersauce // 285

Desserter

Pære med saltet karamelskum og is på mørk chokolade og hasselnødder // 100

Kirsebær sorbet med syltede kirsebær, bagt mælkechokolade og creme anglaise på tonkabønner // 100

Theo frokost Menu

4 retter // 325

Theos signatur tatar på rå okse fra Himmerland med syltede svampe, romesco, svampestøv og ristet gær

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian

Kuller stegt på brød med vinterspinat, blåmuslinger og sauce på purløg

eller

Grillet ribeye med rødbeder, varme krydderier og pebersauce // + 100

Pære med saltet karamelskum og is på mørk chokolade og hasselnødder

Vinmenu 3 glas // 225

Juicemenu 3 glas // 135

Filtreret vand ad libitumm/u brus // pr. pers. 25

Theo grøn frokost Menu

4 retter // 325

Beder og butternut squash med solbær og tagetes

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian

Stegt blomkål med sumak, grov spinat og sauce på vesterhavsost

Kirsebær sorbet med syltede kirsebær, bagt mælkechokolade og creme anglaise på tonkabønner

Vinmenu 3 glas // 225

Juicemenu 3 glas // 135

Filtreret vand ad libitumm/u brus // pr. pers. 25

VINKORT
DRIKKEKORT
BOOK BORD