AFTEN

Theo Menu

7 serveringer // 400

Alle 3 snacks pr. person // +50

Tilføj et glas bobler // +100

Theos signatur tatar på rå okse fra Grambogård med Piment D’Espelette og brøndkarse

Stracciatella med grillet græskar fra Kiselgården og citron

Ceviche af helleflynder fra Glitne med bergamotte, glaskål og chili

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian

Stegt kammusling, brunet smør og sauce på fermenteret hvidløg 

Grillet andebryst med rødbede og aromatisk andesauce

eller

Stegt kuller, luftig svampe sauce og knoldselleri fra Kiselgården // +50

eller

Marmoreret dansk ribeye med urtet kartoffelpure og pebersauce // + 100

“Københavnerstang sundae” – Vaniljeis, karamelliseret ananas, krystalliseret mandler og karamel sovs

Vinmenu 4 glas // 295

Juicemenu 4 glas // 175

Theo “Grøn” Menu

7 grønne serveringer // 400

Stracciatella med grillet græskar fra Kiselgården og citron

Saltbagt rødbede med med piment D’Espelette og brøndkarse

Tynde skiver af glaskål med chili og bergamotte

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian

Confiteret knoldselleri, brunet smør og sauce på fermenteret hvidløg 

Blomkål stegt med aromatiske urter, med trøffelpure og ristede hasselnødder fra Piemonte

“Københavnerstang sundae” – Vaniljeis, karamelliseret ananas, krystalliseret mandler og karamel sovs

Vinmenu 4 glas // 295

Juicemenu 4 glas // 175

Snacks

Grønne oliven med citrus fra Sicilien // 35

Skagenskinke, grillet brød og røget vesterhavs ost (4 stk) // 65

Krustade med 12 mdr havgus og trøffel (4 stk) // 65

Små retter 

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian pr. person // 25

Stracciatella med grillet græskar fra Kiselgården og citron // 55

Ceviche af helleflynder fra Glitne med bergamotte, glaskål og chili // 95

Theos signatur tatar på rå okse fra Grambogård med piment D’Espelette og brøndkarse // 125

Stegt kammusling, brunet smør og sauce på fermenteret hvidløg // 125

Større retter

Blomkål stegt med aromatiske urter, med trøffelpure og ristede hasselnødder fra Piemonte // 175

Grillet andebryst med rødbede og aromatisk andesauce // 195

Stegt kuller, luftig svampe sauce og knoldselleri fra Kiselgården // 255

Marmoreret dansk ribeye med urtet kartoffelpure og pebersauce // 300

Sødt og ost 

Bagt blommesorbet med espressosirup og kakao // 100

“Københavnerstang sundae” – Vaniljeis, karamelliseret ananas, brændte mandler og karamel sovs // 100

Theos osteservering på Lihmskov Extra 24 mdr. og trøffel  // 120

Chokolade toffee // 35

VINKORT
DRIKKEKORT
BOOK BORD