AFTEN

Theo Menu

7 serveringer // 425

Alle 3 snacks pr. person // +75

Tilføj et glas bobler // +100

Theos signatur tatar på rå okse fra Himmerland med syltede svampe, romesco, svampestøv og ristet gær

Stracciatella fra La Treccia med 10 års blommebalsamico og endive

Saltet torsk med yuzu kosho, glaskål, koriander og hvide ribs

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian

Grillet jomfruhummer på enebær med gulerødder, ingefær og hasselnødder

Kuller stegt på brød med vinterspinat, blåmuslinger og sauce på purløg

eller

Grillet ribeye med rødbeder, varme krydderier og pebersauce // + 100

Pære med saltet karamelskum og is på mørk chokolade og hasselnødder

Vinmenu 4 glas // 325

Juicemenu 4 glas // 175

Theo “Grøn” Menu

7 grønne serveringer // 425

Stracciatella fra La Treccia med 10 års blommebalsamico og endive

Beder og butternut squash med solbær og tagetes

Tynde skiver af glaskål med med yuzu kosho, koriander og hvide ribs

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian

Gulerødder, ingefær, hasselnødder og enebær

Stegt blomkål med sumak, grov spinat og sauce på vesterhavsost

Kirsebær sorbet med syltede kirsebær, bagt mælkechokolade og creme anglaise på tonkabønner

Vinmenu 4 glas // 325

Juicemenu 4 glas // 175

Snacks

Grønne oliven med citrus fra Sicilien // 35

Friterede østerhatte med hoisin og lime (4 stk.) // 65

Shiso og Löjrom (4 stk) // 65

Forretter 

Brød på Ølandshvede fra Kornby Mølle med hvidløg og timian // 45

Saltet torsk med yuzu kosho, glaskål, koriander og hvide ribs // 85

Stracciatella fra La Treccia med 10 års blommebalsamico og endive // 75

Theos signatur tatar på rå okse fra Himmerland med syltede svampe, romesco, svampestøv og ristet gær // 110

Grillet jomfruhummer med gulerødder, ingefær og hasselnødder // 125

Hovedretter

Stegt blomkål med sumak, grov spinat og sauce på vesterhavsost // 185

Kuller stegt på brød med vinterspinat, blåmuslinger og sauce på purløg // 185

Grillet ribeye med rødbeder, varme krydderier og pebersauce // 285

Desserter

Pære med saltet karamelskum og is på mørk chokolade og hasselnødder // 100

Kirsebær sorbet med syltede kirsebær, bagt mælkechokolade og creme anglaise på tonkabønner // 100

VINKORT
DRIKKEKORT
BOOK BORD